Ga naar de homepage van Rijndorp Klimaat B.V.
disclaimer | © Rijndorp Klimaat B.V.
VRF koel- en verwarmingsinstallaties
[image]
Projecten | Klimaat / Elektra | VRF koel- en verwarmingsinstallaties

Omschrijving project

In het gehele pand het aanbrengen van een Samsung koel- en verwarmingsinstallatie. 

Zaal1

Het VRF systeem ontrekt warmte aan de buitenlucht en voert deze warmte toe aan ruimten waar het te koud is. In de zomer kunt u deze ruimten koelen, de warmte wordt dan via het VRF systeem naar buiten afgevoerd. De binnendelen kunnen naar keuze worden ingeschakeld op koelen of op verwarmen.

Binnenunit zalen     Aansluiten slang

Systeem configuratie:

Het DVM PLUS IV HR TM systeem bestaat uit meerdere warmteterugwinning buitendelen. De binnenunits zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen en regelen individueel op koelen of verwarmen. Communicatie geschiedt via een Bac-net interface gekoppeld aan een Priva gebouw beheersysteem.

Elektrische installatie:

De 7 buitendelen op het dak krijgen een afzonderlijke voeding, totaal 250 Ampére. De hoofdverdeelinrichting hebben wij hiervoor aangepast. Elk binnendeel, totaal 57 stuks, heeft een afzondelijke wandcontactdoos en buskabel naar elke HR 3 pijps warmte verdeelbox in de gang. Op elke verdieping wordt de groepenkast uitgebreid voor de desbetreffende wandcontactdozen. Tevens bekabelen en monteren wij in elke ruimte een thermostaat. 

Doorvoeren    

Meer informatie of offerte