Vacature Onderhoudsmonteur

Wil je het wat rustiger aan gaan doen en heb je passie voor techniek? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmonteur of onderhoudsmonteur wil worden, die toe is aan een nieuwe uitdaging! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van verschillende aiconditioning / warmtepomp, VRF, koel- en vriesinstallaties, luchtbehandeling en wtw installaties op diverse locaties. Je zult werken in een zelfstandige en verantwoordelijke positie binnen ons bedrijf. Wij bieden een competitief salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, evenals de mogelijkheid om verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Solliciteer en word deel van ons professionele en toegewijde team van experts!

Bel: 06 51314364 of mail naar h.vannoort@rijndorp.nl

Waar ga je mee aan de slag?

Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van verschillende installaties, zoals aiconditioning / warmtepomp, VRF, koel- en vriesinstallaties, luchtbehandeling en wtw installaties.

Je voert preventief onderhoud uit en verhelpt soms storingen. Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren van de installaties, Je zult voornamelijk zelfstandig werken, maar af en toe samenwerken met collega’s is voor jou ook geen probleem . Je gaat aan de slag en houd overleg met de zaak als dat nodig is. 

Geïnteresseerd in deze vacature?

Wat wij jou bieden!

 • Minimaal 25 vrije dagen! 96 atv uren 
 • Je krijgt een auto van de zaak
 • Vrijdagmiddagborrels na een week hard werken en bedrijfsuitjes
 • Salaris afhankelijk van functie ervaring en inzet vanaf 
  € 2.000,- tot € 3.600,-
 • Parttime / Fulltime

Functie-eisen

 • Jij bent flexibel en je kunt zelfstandig maar kan ook goed samenwerken met andere. 
 • Liefst F-gassen of stek diploma.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs b.
 • Je bent communicatief vaardig, contact met klanten is voor jou geen probleem. 

Over Rijndorp Klimaat

Rijndorp Klimaat is een specialist in technische installaties voor zowel bedrijven als particulieren. Opgericht in 1996 door Hans van Noort en Hans van Dijk, heeft het bedrijf een goede naam opgebouwd door onze gedegen kennis en ruime ervaring in de (elektro)techniek. Van grootschalige projecten tot aan de aanleg van wandcontactdozen, wij doen het allemaal.

Als je bij ons komt werken, word je deel van een ambitieus en enthousiast team. We geloven dat onze medewerkers onze grootste troef zijn, dus we investeren graag in jouw groei en ontwikkeling. We bieden uitdagende projecten, een goede werksfeer en veel groeimogelijkheden.

Rijndorp Klimaat werk alleen met de meest hoogwaardige producten en materialen. De producten van onze partner Toshiba is daar een goed voorbeeld van.